Officieel Master PMT

Ik had al, sinds ik was afgestudeerd als PMT-er in 2009, de wens om een eigen praktijk te starten en om de master opleiding psychomotorische therapie nog een keer te doen. Toen ik gestart was met mijn praktijk, begon ook de Master weer te lonken.. Dus in 2017 ben ik deze twee wensen gaan verwezenlijken.. en van beide heb ik geen spijt gekregen! Mijn praktijk draait goed, ik heb het heel erg naar mijn zin en het voelt nog elke dag zo goed! De Masteropleiding heeft mij heel veel extra kennis en inzichten opgeleverd, die ik dagelijks in mijn praktijk inzet en waarmee ik nog meer kwaliteit kan bieden.

Maar het heeft ook enorm veel energie en tijd gekost.. In combinatie met 2 jonge kinderen was het veel.. Dus er is een enorme last van mij afgevallen toen ik 3 juli te horen kreeg dat ik afgestudeerd ben! Ik ben enorm trots en opgelucht dat het gelukt is. Ik ben nu Master psychomotorisch therapeut!

Ondertussen houdt het leren natuurlijk niet op, ik heb inmiddels ook nog een cursus systeemtherapie gedaan (maar dit zijn maar 4 losse dagen) en ik volg intervisie. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen, dus dat zal ik ook zeker blijven doen. Maar ik heb weer tijd en ontspanning. En dat zijn de belangrijkste factoren om te kunnen zijn wie ik echt wil zijn.. mezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *