Therapeutisch kickboksen

Dit is een groepstraining, waarbij je in een kleine groep van max 4-6 personen, werkt aan je persoonlijke doelen. Hierbij is kickboksen het middel en dus geen doel op zich. Natuurlijk is het ook gewoon heel leuk om te kickboksen en leer je de basistechnieken van het kickboksen. Je hoeft dus niet te kunnen kickboksen of een goede conditie te hebben, om mee te doen aan deze groep. Maar het gaat er in deze sessies niet om dat je goed leert boksen.

Door middel van verschillende kickboks oefeningen kun je bijvoorbeeld meer in je kracht komen, letterlijk en figuurlijk steviger leren staan, of je emoties gereguleerd leren uiten. Zelfzorg en bewaken van grenzen of kunnen vertrouwen op jezelf en de ander zijn ook belangrijke thema’s. We werken hierbij met technieken op het lichaam en op pads en stootkussens. We werken niet op het hoofd en altijd met respect voor elkaar en elkaars grenzen en mogelijkheden.

Elke donderdag van 13.00 – 14.00 en vrijdag van 9.00 – 10.00 kun je komen kickboksen.

Prijzen:

Losse les: 17,50

5 lessenkaart: 75 euro

Maandkaart 4 lessen: 45 euro

In mijn individuele therapie├źn werk ik ook veel met kickboksen. Het kan zijn dat het werken in de groep nog te lastig is, of dat er tijdens het boksen veel omhoog komt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er sprake is van traumatische ervaringen in het verleden. Het kan zijn dat ik je dan adviseer om toch individueel verder te gaan of te starten.