Yoga

Naast psychomotorische therapie geef ik (power) yoga. In mijn lessen vind ik zowel plezier als ontspanning belangrijk. Geen zweverige lessen, maar down to earth, actief bewegen en tegelijk ontspannen. Er is ruimte voor maximaal 7 personen per les, en daardoor ook veel persoonlijke aandacht.

In de poweryoga lessen leer je te werken op je grens in plaats van over je grens te gaan. Met aandacht voor je adem en lichaam, kun je jezelf uitdagen en steeds een beetje verder komen, zonder je lichaam te overbelasten. Dat wil overigens niet zeggen dat je nooit spierpijn hebt! Door poweryoga kun je kracht en flexibiliteit vergroten, en tegelijk meer bewust worden van je lichaam. Ik besteed daarnaast veel aandacht aan de eindontspanning, zodat je na afloop van een intensieve les ook echt even kunt bijkomen en opladen.

Naast poweryoga, wat flink intensief is, bied ik ook flow yoga aan, hierbij volgen de houdingen elkaar wel in een flow op, zoals bij poweryoga, maar zijn de houdingen wat minder intensief. Easy yoga is de meest rustige vorm van yoga die ik aanbied, de houdingen zijn nog iets milder, en er iets iets meer tijd om in en uit de houdingen te komen. Daardoor is deze vorm van yoga ook geschikt voor als je zwanger bent, blessures hebt of om een andere reden wat rustiger aan moet of wil doen. Wel werken we zo veel mogelijk op het ritme van de adem en blijven we werken vanuit de kracht van de romp, om spieren te versterken en je lichaam te beschermen.

Lestijden:

Dinsdag 20.00 – 21.15 Poweryoga

Donderdag 11.30 – 12.30 Easy yoga

Donderdag 20.00 – 21.15 Poweryoga

Vrijdag 10.15 – 11.15 Easy Flow yoga

Kosten:

Losse les: 12,50 euro

8-lessenkaart: 95 euro (een jaar geldig)

Maandkaart 2 keer per week (8 lessen): 62 euro

Maandkaart 1 keer per week (4 lessen): 37 euro

Maandkaarten zijn maandelijks te wijzigen.