Ik ben Debbie Jansen. Ik ben 34 jaar, getrouwd en moeder van twee zoontjes (5 jaar en 3 jaar oud). Ik ben graag buiten en ik houd van wandelen, reizen en het contact met mensen, dieren en de natuur. Sport en bewegen hebben altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Sporten geeft mij energie, uitdaging en ontspanning en dat breng ik graag over op anderen.

In 2013 ben ik gestart met In-Flow. Tot juli 2016 werkte ik daarnaast als psychomotorisch therapeut in een kliniek voor Forensische en Intensieve psychiatrie, wat ik 8 jaar met veel plezier heb gedaan. Ik vind dat iedereen, ongeacht afkomst, verleden of psychiatrische aandoening, een kans moet hebben om zichzelf te ontwikkelen. Juist het werken met de mens achter de psychische moeite maakt het werk als therapeut voor mij boeiend en waardevol.

Ook in mijn eigen praktijk vind ik dit belangrijk. Met een open, eerlijke en soms confronterende benadering werken we samen aan jouw herstel en ontwikkeling. Vanuit contact en verbinding kan ik met je zoeken naar onderliggende problematiek en oplossingen om met je problemen om te leren gaan. Ik ben christen en ondanks dat ik dit niet echt in mijn werk benadruk, heeft het wel invloed op mijn denken, voelen en handelen.

Tot slot.. Ik geloof erin dat een werkwijze niet perse goed of fout is, maar wel bij je moet passen. Daarom zal er altijd eerst een intake plaatsvinden.