Over mij.

Ik ben Debbie Jansen, 36 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens van 4 en 7 jaar.

Ik ben sportief, houd van de natuur, dieren, reizen en buiten zijn. Daarnaast vind ik het heel leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te organiseren. Ik word daarnaast heel blij van echt contact met mensen, in een goed gesprek of juist non-verbaal. Dit hoeft niet altijd serieus te zijn, juist plezier maken, samen spelen en bewegen kunnen ook voor echte verbinding zorgen. Daarbij heb ik in mijn studies, werk en leven steeds meer ontdekt dat niet alleen de verbinding met de ander, de natuur of God, maar (juist) ook met jezelf heel belangrijk is.

Ik ben 15 jaar werkzaam als psychomotorisch therapeut. Sinds 2016 geef ik therapie en yogalessen vanuit mijn eigen praktijk, In-Flow. Daarvoor heb ik 8 jaar als PMT-er in een kliniek voor Forensische en Intensieve psychiatrie gewerkt.

Met de start van mijn eigen praktijk kon ik doen waar ik energie van krijg en er zijn voor de ander. Door mijn hart te volgen kan ik mijn kennis en ervaring inzetten om goede behandeling en begeleiding te bieden die echt aansluit bij de cliënt of deelnemer. Samenwerking, vertrouwen, veiligheid en oprecht contact staan aan de basis van mijn lessen, therapieën en trainingen. Van daaruit ontstaat er ruimte om uitdagingen aan te gaan, te kunnen groeien en dichterbij jezelf te komen.

Met een open, onderzoekende en soms confronterende benadering werken we in de therapie samen aan jouw herstel en ontwikkeling. Vanuit contact en verbinding kan ik met je zoeken naar onderliggende problematiek en oplossingen om met je problemen om te leren gaan. Ik ben christen en ondanks dat ik dit niet echt in mijn werk benadruk, heeft het wel invloed op mijn denken, voelen en doen.

Tot slot.. Ik geloof erin dat een werkwijze niet perse goed of fout is, maar wel bij je moet passen. Daarom zal er altijd eerst een intake plaatsvinden.