Praktijkruimte in Stadshagen

Sinds 1 december 2022 ben ik gestart in mijn nieuwe praktijkruimte in Stadshagen.

Het adres is Stadshagenallee 29 in Zwolle.

Ik ben super blij met mijn nieuwe ruimte, mede omdat ik nu een ruimte helemaal voor mezelf heb. Dit geeft ook de mogelijkheid om mijn praktijk te kunnen uitbreiden. Hierdoor heb ik ruimte voor nieuwe cliënten en nieuwe activiteiten.

Ook geef ik nu weer (power) yogalessen. Houd voor de actuele lesdagen en tijden mijn pagina of Instagram of Facebook in de gaten!

Ruimte voor nieuwe cliënten, geen wachtlijst!

Ik heb geen lange wachttijd, in de meeste gevallen kan ik je zelfs direct helpen. Toch kan het voorkomen dat ik niet direct kan starten met een nieuw traject, omdat ik op dat moment vol zit. Maar ik probeer je zo snel mogelijk te helpen en te kijken naar opties. Ik hanteer liever geen wachtlijst, maar meestal lukt het om binnen een aantal weken een eerste afspraak in te plannen. Lukt dit niet, dan probeer ik zo veel mogelijk mee te denken over andere opties, zoals doorverwijzen naar collega’s. Zit je met een hulpvraag, neem dus gerust contact op, zodat ik met je mee kan denken en je eventueel verder kan helpen. Ook kunnen we altijd samen kijken of PMT bij je hulpvraag past en of ik dan de juiste hulpverlener ben, of je beter bij een collega of andere therapie kunt starten.

Sensorimotor psychotherapy

In oktober heb ik een driedaagse bijscholing sensorimotor psychotherapy gevolgd. Een geweldige behandelmethode voor trauma en hechtingsproblematiek. Weer wat nieuwe bagage in mijn rugzak dus! Je zult hier regelmatig wat van merken in mijn therapieën, want deze methodiek kun je eigenlijk voor elke hulpvraag wel toepassen. Het gaat uit van de wijsheid van het lichaam, zelf kunnen volgen van wat je lichaam je vertelt en meer kunnen voelen van lichaamssignalen. Ik laat je in mijn therapieën regelmatig stilstaan bij wat je voelt in je lichaam, en je leert steeds beter te herkennen wat je voelt, denkt en doet!

Officieel Master PMT

Ik had al, sinds ik was afgestudeerd als PMT-er in 2009, de wens om een eigen praktijk te starten en om de master opleiding psychomotorische therapie nog een keer te doen. Toen ik gestart was met mijn praktijk, begon ook de Master weer te lonken.. Dus in 2017 ben ik deze twee wensen gaan verwezenlijken.. en van beide heb ik geen spijt gekregen! Mijn praktijk draait goed, ik heb het heel erg naar mijn zin en het voelt nog elke dag zo goed! De Masteropleiding heeft mij heel veel extra kennis en inzichten opgeleverd, die ik dagelijks in mijn praktijk inzet en waarmee ik nog meer kwaliteit kan bieden.

Maar het heeft ook enorm veel energie en tijd gekost.. In combinatie met 2 jonge kinderen was het veel.. Dus er is een enorme last van mij afgevallen toen ik 3 juli te horen kreeg dat ik afgestudeerd ben! Ik ben enorm trots en opgelucht dat het gelukt is. Ik ben nu Master psychomotorisch therapeut!

Ondertussen houdt het leren natuurlijk niet op, ik heb inmiddels ook nog een cursus systeemtherapie gedaan (maar dit zijn maar 4 losse dagen) en ik volg intervisie. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen, dus dat zal ik ook zeker blijven doen. Maar ik heb weer tijd en ontspanning. En dat zijn de belangrijkste factoren om te kunnen zijn wie ik echt wil zijn.. mezelf!