Als psychomotorisch therapeut combineer ik mijn passie voor sport en beweging met mijn ambitie om het beste in mensen naar boven te halen. Door de oefeningen in de psychomotorische therapie kun je ervaren wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Ook kun je bewuster worden van je lichaam, gedachten, gevoelens of gedrag. Je kunt oefenen om je gedachten of gedrag te beïnvloeden. In mijn therapieën gebruik ik onder andere yoga en ontspanningsoefeningen, boksoefeningen, balsporten, symbolisch werk en samenwerkingsopdrachten.

Een therapie traject start altijd met een vrijblijvende intake. Hierin maken we kennis en bespreken we de mogelijke doelen voor de therapie. Besluit je na de intake om niet te starten met een therapietraject, dan kan dat uiteraard. Het is belangrijk dat er een “klik” is en dat mijn werkwijze bij je past. Wanneer je start met een therapietraject, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Uiteraard houd ik mij aan de privacy wetgeving.

Een therapie traject omvat gemiddeld 10-20 sessies, afhankelijk van de doelen. Je kunt ervoor kiezen om wekelijks af te spreken, maar ook een andere frequentie is mogelijk. Ook zijn videoconsulten mogelijk.

Kosten:

Een sessie van 50-60 minuten kost 85 euro. Ook voor de intake reken ik 85 euro.

Een partner- of gezinssessie duurt 75-90 minuten. Hiervoor reken ik 100 euro.

Afhankelijk van je zorgverzekering kun je PMT gedeeltelijk vergoed krijgen uit de aanvullende verzekering. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor meer informatie. Ik ben lid van de NVPMT en FVB, en geregistreerd psychomotorisch therapeut in het register vaktherapie. Ook ben ik lid van de NFG en geregistreerd RBCZ/TCZ register, wat voor veel zorgverzekering een voorwaarde is voor vergoeding. Bij veel verzekeringen valt PMT onder de noemer alternatieve of complementaire hulp/zorg.

KvK: 58049886

BTW nummer: NL001562225B04

AGB codes en lidnummers van de FVB/NVPMT zijn zo nodig op te vragen.